Recensies

Deze recensies zijn geplaatst met toestemming en in hun eigen woorden omschreven

Mary

In September had ik mijn eerste afspraak bij Sandra.  In Juni de laatste en was ik bijna op mijn streefgewicht. En nu ben ik nog steeds niet aangekomen. Ja er is wel eens een pondje bij maar dat kan ik zelf goed herstellen. Sandra heeft mij heel goed begeleid. Ik raad haar iedereen aan die een paar kilo kwijt wil. Nou moet ik wel zeggen dat je een beetje zelfdiscipline nodig hebt, er wordt geen chip in je hoofd gezet waardoor je afvalt. Je moet echt anders en meer eten en echt die koekjes, cake snoepjes en pepernoten voorbij laten gaan. Ik vond het zelf een sport en ik werd ervoor beloond. Bijna 10 kilo eraf. Sandra heeft me bruikbare handvatten gegeven. Ik bleef ook voornamelijk mijn eigen dingen eten, alleen minder per keer. Ik ben nog steeds trots dat ik het gehaald heb en blij met mijn lijf.

Dankjewel Sandra.


Linda

Na mijn zwangerschap van mijn jongste, kreeg ik de overtollige kilo's er niet af. Ik heb van alles geprobeerd van shake tot punten tellen. Ik viel wel af, maar als ik weer normaal ging eten zo als ik gewend ben kwamen de kilo's er weer net zo hard aan. Toen ben ik via een vriendin bij Sandra terecht gekomen. Na de eerste afspraak ben ik gelijk begonnen met de weeklijst die ik had meegekregen. De lijsten zijn erg handig en makkelijk, het hele gezin kan gewoon mee eten ik hoef niet iets speciaals klaar te maken. ( wat vaak wel met andere diëten moet). Ook de begeleiding vind ik erg prettig, Sandra komt met goede tips of ze pept je gewoon weer even op als het even niet zo lekker gaat. Kortom ik vindt het erg prettig en gezellig bij Sandra. En niet te vergeten ik ben al 10 kilo lichter in een paar maanden tijd, en het blijft er af ondanks de vakantie.


Een 46 jarig moeder

Met hulp van je goede coaching is het me gelukt om in 6 maanden 11 kilo af te vallen. Ik ben 46 jaar, moeder van 2 kinderen en woon in Slootdorp. Ik heb geleerd om veel bewuster te gaan eten en bewegen en dan is afvallen leuk. Hartelijk dank voor de professionele en gezellige begeleiding!


Diana

Ik had een verandering van inzicht nodig , zonder afbreuk te doen aan wat ik al bereikt had. In jou vond ik de coach die ik nodig had. Je was in staat aan te voelen waar ik weer verder mee kon komen. De gesprekken met jou waren helder en zonder klets praat. Dit had ik nodig. Hierdoor kon ik zonder veel pijn en moeite, gezond en blijvend afvallen naar een lang gewenste gewichtsgrens van onder de 100 kilo. Succesvol afvallen is alleen mogelijk als je helder en zuiver bent ten aanzien van jezelf. Jij biedt de mogelijkheid om helder en zuiver naar jezelf te worden. Je bent een kanjer van een gewichtscoach en zou iedereen willen aanraden de sprong naar een gezond en evenwichtig gewicht met je te wagen.


Tineke Kempeneers

Wij zijn samen met het programma gestart en hebben ons streefgewicht gehaald. ( Co 16 kg en Tineke 8 kg )Wij voelen ons stukken beter en zijn ook meer gaan bewegen.


Astrid Groeneweg

Wekelijks begeleiding en voedingslijsten met voeding die je anders ook eet maar aangepast aan het aantal calorieën dat je lichaam nodig heeft bijna 15 kg kwijt en ik voel me supergoed!


Anonieme afvaller

In 6 maanden 25 kg afgevallen als voorbereiding op een medische ingreep. Prima wijze waarop zij mij begeleidt en coacht, positief kritisch!


Ada Kreuger

Veranderen van eetpatroon is belangrijk en natuurlijk het goede advies van Sandra. Na ruim 5 maanden was ik 17 kilo kwijt. Na 8 maanden mijn streefgewicht gehaald en 25 kilo kwijt en het gaat nog steeds goed.


Brenda den Helder

Binnen 2 maanden al 10 kg kwijt, dit is meer dan ik ooit had durven dromen in zo'n korte tijd. Niet het gevoel dat ik aan het lijnen was met deze manier van afvallen (en ik kan het weten heb alles geprobeerd)


M.H te W

Ik ben Sandra heel dankbaar voor al haar stimulerende woorden, haar adviezen en haar humor die je weer een week verder bracht. De weegmomenten, de spanning ga ik missen ik keek daar elke week naar uit.  ( - 10 kg )


Cock Zeeman

Door een apneu constatering en een te zwaar gewicht ben ik terecht gekomen bij Sandra. Het is een ander patroon van eten en door meer keren op een dag te eten. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. In 10 sessies toch maar mooi 9 kilo kwijt.


Renee Walrave

Met behulp van Sandra heb ik het roer omgegooid. Ik heb de stress verminderd en ben gezonder en regelmatiger gaan eten. De resultaten zijn super, ik ben 30 kilo kwijt in een jaar.


Ineke Sijm

In Januari 2014 ben ik voor het eerst naar Sandra gegaan. Ik had het helemaal gehad en totaal geen energie meer. Ik moest wat aan mezelf gaan doen en dacht ik ga eerst maar even voor een kennismakingsgesprek. Dat bleek goed uit te pakken. Na jaren lijnen, het ene dieet na het andere bleek gewoon dat ik te weinig at en veel te weinig dronk. Ook fruit eten paste niet in mijn dagelijkse ritme. Nu ik de knop omgezet heb en de kilo´s verdwenen zijn, heb ik daar allemaal veel meer zin in. Bewegen, twee keer in de week zwemmen, elke dag twee stuks fruit en meer eten. De laatste kilootjes duren het langst, maar ook dat gaat me lukken.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik mijn energie weer terug heb en heerlijk een avondje op de dansvloer kan staan en met mijn kleinkinderen kan wandelen zonder er moe van te worden. ( - 30 kg)


Heleen Jellema

Prima begeleiding! Je wordt gemotiveerd door Sandra haar enthousiasme! Je mag ondanks het dieet toch best veel eten, en is dus goed vol te houden.


Joke van der Meer

Zo blij dat ik Wegend succes gevonden heb. Dit is iets wat je goed kan volhouden. En het werkt echt. ( - 22.5 kg )


Monique Poede

Nooit verwacht dat ik zo makkelijk af kon vallen en evengoed heerlijk eet. Ben super blij dat ik de stap gezet heb, voel me veel fitter en kan het iedereen aanraden! Sandra bedankt voor je fantastische begeleiding en tips!

E-mailen
Bellen