Wie ben ik?

Hallo, ik zal mij even voorstellen. 

Ik ben Sandra Pfeil en ben ruim twaalf jaar gewichtsconsulente. Naast het begeleiden van gezonde mensen beschik ik ook over de diploma's begeleiden van kinderen met over of ondergewicht, sportvoeding, emotie-eten, voeding tijdens de overgang en ben ik HSP coach. Mijn kracht is om niet alleen uit te gaan van de hoeveelheid voeding of beweging, maar ook luisteren naar de cliënten. Een goede mindset is hierbij echt nodig. Zelf heb ik jaren een haat-liefde-relatie gehad met voeding, al in mijn jeugd was ik verslaafd aan koolhydraten. Inmiddels weet ik dat het leven niet alleen bestaat uit levenslang "lijnen". Wel levenslang logisch nadenken! Ik schommelde steeds van iets te zwaar naar weer iets te licht, liet veel staan of at ineens weer veel te veel. Bah! Door de week keurig eten en in de weekends weer van alles teveel om vervolgens op maandag weer te beginnen...moedeloos en ongelukkig werd ik ervan. Na mijn werk als bloemist heb ik het roer omgegooid en ben ik de opleiding als gewichtsconsulent begonnen. In Januari 2012  zijn de deuren van mijn praktijk open gegaan. Toen dit lekker begon te lopen dacht ik er moet meer zijn dan alleen volwassen mensen te begeleiden. Bijblijven is altijd goed, maar om goed te kunnen coachen is kennis wel je handvat. 
 
E-mailen
Bellen